Over ons

Via visa4srilanka.nl kunt u eenvoudig online uw (e-)visum aanvragen, voordat u op reis gaat. Met een (e-)visum in uw bezit hoeft u niet langer op het vliegveld in de rij aan te sluiten. Wilt u een regulier visum aanvragen via onze website? Dan gaan wij voor u naar de desbetreffende ambassade of het consulaat. U kunt bij ons voor zowel toeristische- als ook zakelijke doeleinden een (e-)visum aanvragen. Wij helpen u bij een optimale voorbereiding op uw reis naar het buitenland. U kunt bij ons met iDeal, Mister Cash of per overboeking betalen. Onze klanten uit België kunnen de betaling tevens voldoen per creditcard.

Let op: wanneer u reeds in het bezit bent van een goedgekeurd (e-)visum, kunnen wij deze helaas niet meer annuleren en kunnen wij geen geld terugstorten.

contact.block.address_visa4srilanka

Status van uw aanvraag

Indien u reeds over een aanvraagnummer beschikt, kunt u via onderstaand formulier de status van uw aanvraag opvragen. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van één van de e-mails die wij u verzonden hebben, met de link naar het overzicht van uw aanvraag.

U dient uw aanvraagnummer (zes cijfers) en de achternaam van één van de reizigers in te vullen.

Veelgestelde vragen

Indien u vragen heeft, hebben wij daar waarschijnlijk het antwoord op. Zoek door onze veelgestelde vragen om antwoorden te vinden op - juist - veelgestelde vragen.

Indien uw vraag niet beantwoord wordt door onze veelgestelde vragen en u naar aanleiding van het overzicht van uw bestelling nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op.

of bekijk de FAQ per land

Adres Siriusdreef 17
2132 WT Hoofddorp
Nederland

Mail ons contact@visa4srilanka.nl

Elke dag bereikbaar

Bel ons +31854017661

vandaag: 09:00-18:00
morgen: 09:00-18:00